Navigacija

Konkurs za učešće u troškovima školarine studenata doktorskih akademskih studija Univerziteta u Beogradu iz sredstava Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića

Raspisuje se Konkurs za učešće u troškovima školarine 8 (osam) studenata doktorskih akademskih studija Univerziteta u Beogradu, na akreditovanim studijskim programima iz oblasti pravnih i ekonomskih nauka, a koje pripadaju polju društveno-humanističkih nauka, za školsku 2023/2024. godinu.

Učešće u troškovima školarine u iznosu od 60.000,00 dinara dodeliće se iz sredstava Zadužbine Milivoja Jovanovića i Luke Ćelovića.

Na Konkurs se mogu prijaviti studenti doktorskih akademskih studija Univerziteta u Beogradu na akreditovanim studijskim programima iz oblasti pravnih i ekonomskih nauka, a koje pripadaju polju društveno-humanističkih nauka, sa prosečnom ocenom svih položenih ispita iz osnovnih i master akademskih studija: najmanje 9,00. 

Na Konkursu nemaju pravo učešća studenti koji su za školsku 2023/2024. godinu dobili sredstva za finansiranje doktorskih akademskih studija iz budžeta Republike Srbije ili fakulteta i drugih ustanova i institucija.

Slične vesti