Навигација

Зум кафица - 45 минута o LinkedIn профилу

Студентске

Позивамо вас на још једну Зум кафицу у овој години на којој разговарамо са Саром Милошевић из Нордеуса о томе како се на најбољи начин представити на Линкедину и искористити га  за проналазак посла. Такође, сазнаћемо шта ова друштвена мрежа нуди и како искористити различите опције.

Сусрет је планиран за четвртак 16. март од 17 часова путем Зум платформе.

Пријавите се и поставите питање попуњавањем формулара https://forms.office.com/e/dNDXyvB0Ai

Сара Милошевић је на Факултету организационих наука завршила основне студије на смеру општи менаџмент, као и мастер за маркетинг и комуникације. Током мастер студија радила је у компанији Филип Морис Интернешнал у Диџитал тиму - са фокусом на eCommerce, а тренутно ради у Нордеус-у, једној од најпрестижнијих гејминг компанија на позицији Social Media Specialista.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/277/ZK_LinkedIn-1080x766-16_3_23__2_.png

Сличне вести