Навигација

3rd European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food - 3-EuSPMF

Време01. јул 2025. 09:32 - 04. јул 2025. 09:32

Поштоване колегинице и колеге,

Најављујемо организацију међународне конференције "3rd European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (3-EuSPMF)", која ће се одржати у Београду, 1-4. јула 2025.  

Рад конференције одвијаће се кроз главне теме:

I – Natural resources of bioactive compounds
II - Bioactive compounds and human health
III – Bee products - treasure trove of bioactivity
IV – Novel perspectives of phytochemical use in contemporary medicine
V – From farm to fork
VI – Food and agro waste recovery
VII – Phytochemicals in Functional Foods
VIII – Analytical methods
IX – Sensory attributes of food
X – Food Safety and Quality

Циљ овог међународног скупа је да промовише научна достигнућа домаћих истраживача и истраживача из иностранства који се баве областима исхране, природних производа, њихове биолошке активности и здравствених бенефита. Пољопривредни факултет ће бити домаћин угледним предавачима и истраживачима, експертима у наведеним областима.

Са задовољством Вас позивамо да будете део овог научног догађаја у организацији Института за прехрамбену технологију и биохемију Пољопривредног факултета Универзитета у Београду и Међународне асоцијације за дијететску исхрану и безбедност (IADNS).          

Websajt симпозијума: https://3-euspmf.rs/ 

E-mail: euspmf@agrif.bg.ac.rs

Организациони одбор 3-EuSPMF

 

Dear Colleagues,

We are pleased to announce the 3rd European Symposium on Phytochemicals in Medicine and Food (3-EuSPMF) which will be held in Belgrade, Serbia, July 1-4 2025.

The conference will be organized on the following main scientific topics of interest:

I – Natural resources of bioactive compounds
II - Bioactive compounds and human health
III – Bee products - treasure trove of bioactivity
IV – Novel perspectives of phytochemical use in contemporary medicine
V – From farm to fork
VI – Food and agro waste recovery
VII – Phytochemicals in Functional Foods
VIII – Analytical methods
IX – Sensory attributes of food
X – Food Safety and Quality

You are welcome to submit your abstracts and to be part of this scientific event organized by the Institute of Food Technology and Biochemistry of the Faculty of Agriculture, University of Belgrade and International Association of Dietetic Nutrition and Safety (IADNS).

Symposium Website:   https://3-euspmf.rs/ 

E-mail: euspmf@agrif.bg.ac.rs

The Organizing Committee 3-EuSPMF