Трећа међународна UNIFood конференција The third international UNIFood conference - UNIFood2024
ФакултетТрећа међународна UNIFood конференција у организацији Пољопривредног факултета Универзитета у Београду и Универзитета у Београду - UNIFood2024 одржаће се 28. и 29. јуна 2024. године
Циљ конференције је да окупи научнике, истраживаче, нутриционисте, инжењере и произвођаче да размене знања и искуства о најновијим достигнућима у свим аспектима проучавање хране: производња и прерада, одрживости, квалитет и безбедност, исхрана и здравље, hi-tech опрема, етика, иновације и трансфер знања кроз 6 конференцијских тема:
- Food Production, Processing, Sustainability, Added-value Food
- Food Quality and Safety
- Food Nutrition and Health
- Hi-Tech Agriculture and Food Production
- Food Ethics
- Education, Innovation and Transfer of Knowledge
Прво обавештење и све потребне информације можете наћи на следећем линку: http://unifood.rect.bg.ac.rs/index.php
The third international UNIFood conference - UNIFood2024 will take place on June 28 and 29 2024 in Belgrade, Serbia,
Трећа међународна UNIFood конференција у организацији Пољопривредног факултета Универзитета у Београду и Универзитета у Београду - UNIFood2024 одржаће се 28. и 29. јуна 2024. године
Циљ конференције је да окупи научнике, истраживаче, нутриционисте, инжењере и произвођаче да размене знања и искуства о најновијим достигнућима у свим аспектима проучавање хране: производња и прерада, одрживости, квалитет и безбедност, исхрана и здравље, hi-tech опрема, етика, иновације и трансфер знања кроз 6 конференцијских тема:
- Food Production, Processing, Sustainability, Added-value Food
- Food Quality and Safety
- Food Nutrition and Health
- Hi-Tech Agriculture and Food Production
- Food Ethics
- Education, Innovation and Transfer of Knowledge
Прво обавештење и све потребне информације можете наћи на следећем линку: http://unifood.rect.bg.ac.rs/index.php
The third international UNIFood conference - UNIFood2024 will take place on June 28 and 29 2024 in Belgrade, Serbia, organized by the Faculty of Agriculture, University of Belgrade and the University of Belgrade.
The conference will bring together food scientists, technologists, researchers, nutritionists, engineers and entrepreneurs to share knowledge on the latest advances in all aspects of food production, processing, sustainability, safety and security, nutrition and health, hi-tech equipment, ethics and knowledge transfer supporting environment through six conference topics:
- Food Production, Processing, Sustainability, Added-value Food
- Food Quality and Safety
- Food Nutrition and Health
- Hi-Tech Agriculture and Food Production
- Food Ethics
- Education, Innovation and Transfer of Knowledge
The first Announcement and more detailed information can be found on the conference website: http://unifood.rect.bg.ac.rs/index.php