Навигација

ОТВАРАЊЕ ПОЗИВА ЗА ПРИЈАВУ ЗА СТУДЕНТСКЕ ПРАКСЕ

Студентске

Поштовани,

користимо ову прилику да Вас обавестимо да Универзитет у Београду отвара позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 131 Еразмус+ програма мобилности студената за одлазак на СТУЧНЕ ПРАКСЕ – _STUDENT MOBILITY FOR TRAINEESHIPS_.

ПОЗИВ ЋЕ БИТИ ОТВОРЕН У ПОНЕДЕЉАК, 27. НОВЕМБРА 2023. ГОДИНЕ. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко ОНЛАЈН ПЛАТФОРМЕ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ MOBION (https://mobion.bg.ac.rs/).

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ИСТИЧЕ 14. ЈАНУАРА 2024. ГОДИНЕ У 23:59 ЧАСОВА.

У оквиру Кључне акције 131 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано на платформи MOBION. Напомињемо да оквиру овог позива мобилност студената може бити реализована ЗАКЉУЧНО СА 31. ЈУЛОМ 2024. ГОДИНЕ, из средстава у оквиру буџета одобреног за 2022. годину.

Имајући ово у виду, најљубазније молимо све надлежне службе факултета Универзитета у Београду да у складу са интерним процедурама и комуникационим каналима благовремено обавесте све заинтересоване студенте о овој тренинг-могућности, а ЕСПБ координаторе да стриктно поштују рокове за евалуацију и рангирање пристиглих пријава.

Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на следећим линковима:

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/application-procedure-and-documents

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls

За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим

Универзитета у Београду

(https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact) .

С поштовањем,

Еразмус+ тим Универзитета у Београду

Сличне вести