Навигација

Да ли сте спремни за Envision 2050? BASF Innovation Hub 2023 подржава иноваторе и стартапе са вашег факултета

Студентске

Велико нам је задовољство да позовемо иноваторе са Пољопривредног факултета да учествују у BASF Innovation Hub 2023, догађају организованом од стране највеће светске хемијске компаније БАСФ. Наш циљ је да пружимо подршку индивидуалним иноваторима и стартапима на било ком нивоу развоја, да креирамо слободан простор за раст иновативних идеја и да свим актерима у процесу омогућимо ВИДЉИВОСТ, ПРЕПОЗНАТЉИВОСТ и ИНВЕСТИЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА ДАЉИ РАЗВОЈ.

 

Шта је оно што бисте требали да знате?

 

                * BASF Innovation Hub 2023, са својим фокусом на Envision 2050, окренут је ка перспективним решењима за ЗЕЛЕНУ и ДИГИТАЛНУ ТРАНЗИЦИЈУ и покрива теме ЧИСТЕ ЕНЕРГИЈЕ, ЦИРКУЛАРНЕ ЕКОНОМИЈЕ и СТРАТЕГИЈУ „ОД ФАРМЕ ДО ВИЉУШКЕ”.

                * Отворен је за индивидуалне иноваторе и стартапе независно од нивоа њиховог развоја (од концепта до скалирања). Учешће је бесплатно, а једини услов за пријаву је да учесници буду старији од 18 година.

                * BASF Innovation Hub 2023 спаја учеснике из Аустрије, Босне и Херцеговине, Бугарске, Хрватске, Чешке, Грчке, Мађарске, Румуније, СРБИЈЕ, Словачке и Словеније, серијом локалних догађаја, крунисаних једним Гранд Финале догађајем. Ово значи да је свака држава учесница део засебног кластера*, а да се победничко решење сваког кластера аутоматски квалификује за Гранд Финале, где ће се поново представити заједно са победничким решењима осталих кластера.

                * Најбоље решење на Гранд Финале нивоу ће бити награђено једнократним подстицајем у износу од 5000 EUR, без обзира на то да ли ће бити даље развијано од стране компаније БАСФ.

                * Апликациона фаза је званично ОТВОРЕНА 30. МАЈА и ТРАЈАЋЕ ДО 29. СЕПТЕМБРА 2023. ГОДИНЕ, након чега следи фаза Жирирања током које ће локални жири за сваки кластер изабрати ТОП 5 учесника који ће имати прилику да презентују своје решење уживо на хибридним догађајима у новембру 2023.

                * BASF Innovation Hub 2023 је ХИБРИДНИ ДОГАЂАЈ – координација се врши из студија, са водитељем, преноси уживо (стримује) на званичном YouTube каналу, док се учесници укључују путем Зоом-а. Могућност да учесницима обезбедимо аутентично искуство презентовања уживо, 1 на 1 комуникацију са члановима жирија и онлине видљивост, све из комфора њиховог дома или са било ког другог места одакле се осећају пријатно је нешто на шта смо веома поносни и сматрамо додатним бенефитом учествовања на оваквом догађају.

 

Више информација о претходним пројектима можете пронаћи на нашем YT каналу, путем вебсајта: join-innovationhub.com и наравно, за све додатне информације, не оклевајте да нас контактирате путем емаил адресе: hello@join-innovationhub.com.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/307/3_Adriatic_region___Hungary.jpg
  • /uploads/attachment/vest/307/1_Project_Key_Visual_BASF_Innovation_Hub_2023.jpg

Фајлови

Сличне вести