Navigacija

C-HH-20-TMAH - Termalne metode analize hrane

Specifikacija predmeta
Naziv Termalne metode analize hrane
Akronim C-HH-20-TMAH
Studijski program Prehrambena tehnologija
Modul Hemija hrane
Tip studija specijalističke akademske studije
Nastavnik (predavač)
    Nastavnik/saradnik (vežbe)
      Nastavnik/saradnik (DON)
        Broj ESPB 6.0 Status predmeta izborni
        Uslovljnost drugim predmetima Oblik uslovljenosti
        Ciljevi izučavanja predmeta
        Ishodi učenja (stečena znanja)
        Sadržaj predmeta
        Sadržaj teorijske nastave
        Sadržaj praktične nastave
        Broj časova aktivne nastave nedeljno tokom semestra/trimestra/godine
        Predavanja Vežbe DON Studijski i istraživački rad Ostali časovi
        2 0 3
        Metode izvođenja nastave
        Ocena znanja (maksimalni broj poena 100)
        Predispitne obaveze Poena Završni ispit Poena
        Aktivnosti u toku predavanja Pismeni ispit
        Praktična nastava Usmeni ispit
        Projekti
        Kolokvijumi
        Seminari