Navigation

professor Jovanka Laličić-Petronijević

full professor
Katedra za tehnologiju ratarskih proizvoda
jovankal@agrif.bg.ac.rs
441-3299
Scientific Area
Promotion Date July 11, 2023

Subjects

O-MH-20-TKON - Tehnologija konditorskih proizvoda
O-TR-20-KAFA - Tehnologija kafe i srodnih proizvoda
O-TR-20-KOND - Osnovi proizvodnje konditorskih proizvoda
O-TR-20-TKON - Tehnologija konditorskih proizvoda
O-TR-20-SEC - Tehnologija secera i skroba
M-PI-20-ZPS - Zasladjivaci i proizvodi od skroba
M-PI-20-MKR - Metode u kontroli kvaliteta ratarskih proizvoda
M-PI-20-MR1 - Master rad - SIR
M-PI-20-SP - Strucna praksa
M-PI-20-TTKP - Tehnologija konditorskih proizvoda
O-MH-14-TKON - Tehnologija konditorskih proizvoda
O-TR-14-KAFA - Tehnologija kafe i srodnih proizvoda
O-TR-14-KOND - Osnovi proizvodnje konditorskih proizvoda
O-TR-14-TKON - Tehnologija konditorskih proizvoda
O-TR-14-SEC-13 - Tehnologija secera i skroba
O-UB-14-TKON - Tehnologija konditorskih proizvoda
M-MH-14-TTKP - Trendovi u tehnologiji konditorskih proizvoda
M-PI-14-ZPS - Zasladjivaci i proizvodi od skroba
M-PI-14-TTKP - Trendovi u tehnologiji konditorskih proizvoda
M-UB-14-TTKP - Trendovi u tehnologiji konditorskih proizvoda
M-HH-14-ZSKR - Zasladjivaci i proizvodi od skroba
D-TH-14-DDI2-13 - Doktorska disertacija 2. deo
D-TH-14-DDI3-13 - Doktorska disertacija 3. deo
D-TH-14-DDI4-13 - Doktorska disertacija 4. deo
D-TH-14-DDI6-13 - Doktorska disertacija 6. deo
D-TH-14-SIR1-13 - Studijski istrazivacki rad 1
D-TH-14-SIR2-13 - Studijski istrazivacki rad 2
D-TH-14-SIR3-13 - Studijski istrazivacki rad 3
D-TH-14-SIR4-13 - Studijski istrazivacki rad 4
D-TH-14-TKP - Odabrana poglavlja iz tehnologije konditorskih proizvoda
D-TH-14-TSS-13 - Odabrana poglavlja iz tehnologije secera i skroba

Bibliography

Papers in journals with SCI list

Bioactivity and Sensory Properties of Probiotic Yogurt Fortified with Apple Pomace Flour

Viability of probiotic strains Lactobacillus acidophilus NCFM® and Bifidobacteruim lactis HN019 and their impact on sensory and rheological properties of milk and dark chocolates during storage for 180 days