Navigation

professor Nada Šmigić

full professor
Katedra za upravljanje bezbednošću i kvalitetom hrane
441-3427
Termini ispita JANUARSKI ISPITNI rok za sve ispite, termini su četvrtak 18.01.2024. god. u 9:00, u kabinetu 39/V sprat i četvrtak 25.01.2024. god. u 9:00, u kabinetu 39/V sprat FEBRUARSKI ISPITNI rok za sve ispite, termin je četvrtak 08.02.2024. god. u 9:00, u kabinetu 39/V sprat. Predmetni nastavnik: Prof. dr Nada Šmigić
Scientific Area
Promotion Date July 07, 2021

Subjects

O-KV-20-UBEZ - Safety Management in Food Production
O-TA-20-UBEZ - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-UB-20-NRHR - Normativno regulisanje bezbednosti i kvaliteta hrane
O-UB-20-SPR - Strucna praksa
O-UB-20-UBEZ - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-UB-20-UBH - Uvod u bezbednost hrane
M-PI-20-MR1 - Master rad - SIR
M-PI-20-SAPH - Sertifikacija i akreditacija u proizvodnji hrane
M-PI-20-SP - Strucna praksa
C-TM-20-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
C-HH-20-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
D-TH-20-UBH - Odabrana poglavlja iz upravljanja bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-KV-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-MH-14-UBEZ - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-TA-14-NRB - Normativno regulisanje bezbednosti i kvaliteta hrane
O-TA-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-TR-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-UB-14-NRHR-13 - Normativno regulisanje bezbednosti i kvaliteta hrane
O-UB-14-OPH - Opasnosti u proizvodnji hrane
O-UB-14-ORAL - Organizacija rada i akreditacija laboratorija
O-UB-14-PO1-13 - Prakticna obuka 1
O-UB-14-UBEZ-13 - Upravljanje bezbednoscu u proizvodnji hrane
O-UB-14-UTTR - Upravljanje tehnicko-tehnoloskim resursima
M-UB-14-SAPI - Sertifikacija i akreditacija u prehrambenoj industriji
M-UB-14-SIR - Studijski istrazivacki rad
M-HH-14-SAPI - Sertifikacija i akreditacija u prehrambenoj industriji
C-TM-14-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
C-HH-14-KKL - Kontrola kvaliteta u laboratoriji
D-TH-14-DDI2-13 - Doktorska disertacija 2. deo
D-TH-14-DDI3-13 - Doktorska disertacija 3. deo
D-TH-14-DDI4-13 - Doktorska disertacija 4. deo
D-TH-14-DDI6-13 - Doktorska disertacija 6. deo
D-TH-14-SIR1-13 - Studijski istrazivacki rad 1
D-TH-14-SIR2-13 - Studijski istrazivacki rad 2
D-TH-14-SIR3-13 - Studijski istrazivacki rad 3
D-TH-14-SIR4-13 - Studijski istrazivacki rad 4
D-TH-14-UBH-13 - Odabrana poglavlja iz upravljanja bezbednoscu u proizvodnji hrane

Bibliography

Papers in journals with SCI list

Serbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese

Z. Miloradović, M. Blažić, I. Barukčić, M. Furnols, N. Šmigić, I. Tomašević, J. Miočinović, Serbian, Croatian and Spanish consumers' beliefs towards artisan cheese, BRITISH FOOD JOURNAL, pp. 1 - 17, 2021

Autori Zorana Miloradović, Marijana Blažić, Irena Barukčić, Maria Furnols, Nada Šmigić, Igor Tomašević, and Jelena Miočinović
Godina 2021
DOI https://doi.org/10.1108/BFJ-04-2021-0409
Časopis BRITISH FOOD JOURNAL
Strana od 1
Strana do 17

Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage

N. Tomić, D. Radivojević, J. Milivojević, I. Djekic, N. Šmigić, Effects of 1-methylcyclopropene and diphenylamine on changes in sensory properties of ‘Granny Smith’ apples during postharvest storage, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, No. 112, pp. 233 - 244, 2016

Autori Nikola Tomić, Dragan Radivojević, Jasminka Milivojević, Ilija Đekić, and Nada Šmigić
Godina 2016
Časopis POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY
Broj 112
Strana od 233
Strana do 244

Papers in journals outside the SCI list

Consumer complaints associated with food quality

I. Đekić, B. Dimitrijević, N. Šmigić, Consumer complaints associated with food quality, JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY, Vol. 18, pp. 57 - 69, Nov, 2022

Autori Ilija Đekić, Bojan Dimitrijević, and Nada Šmigić
Godina 2022
DOI 10.1007/s00003-022-01402-z
Časopis JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY
Volumen 18
Strana od 57
Strana do 69

The application of Failure Mode Effects Analysis in the long supply chain-A case study of ultra filtrated milk cheese

B. Aleksić, I. Djekic, J. Miočinović, Z. Miloradović, N. Memiši, N. Šmigić, The application of Failure Mode Effects Analysis in the long supply chain-A case study of ultra filtrated milk cheese, FOOD CONTROL, Vol. 138, pp. 109057 - 109066, 2022

Autori Biljana Aleksić, Ilija Đekić, Jelena Miočinović, Zorana Miloradović, Nurgin Memiši, and Nada Šmigić
Godina 2022
DOI https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2022.109057
Časopis FOOD CONTROL
Volumen 138
Strana od 109057
Strana do 109066