Вест

Позивницa : Фрaнцуско-српски иновaциони форум - 13. aприл 2022 уз реализацију иницијативе „Study in France – work in Serbia"

Позивницa : Фрaнцуско-српски иновaциони форум - 13. aприл 2022

 

У оргaнизaцији Амбaсaде Фрaнцуске и директорa Фрaнцуског институтa у Србији, г. Stanislasa Pjerea, 13.4. бице одрзaн Српско-фрaнцуски иновaциони форум у Музеју нaуке и технике у Беогрaд (Скендербеговa 51).

Позивница и агенда су у прикаценим фајловима.

 

У послеподневном делу, који се реализује као део иницијативе „Study in France – work in Serbia", представници престижног француског универзитета Institut Mines-Telecom и иницијативе Дигитална Србија упознаће актуелне и свршене студенте са могућностима за рад у сектору дигитализације индустријских процеса након студија, као и са предностима на тржишту рада за студенте који су део студија завршили у иностранству.

Након тога, учесници ће имати прилику за speed dating са представницима људских ресурса компанија-чланица Француско-српске привредне коморе, где ће моћи да се информишу о овим компанијама, поставе питања и оставе свој CV.

 

Сви заинтересовани за учешће могу се пријавити попуњавањем пријавног формулара на линкуЧ https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=MywiFjYlvkSOe-NY0iKvXt9BJh-gvf5BrIKtJilO2ZJURU5PVjc2NVY5SVZHT0QzQzI0UFQ2UUdRQiQlQCN0PWcu

до недеље, 10. априла 2022. године у 23.59 или до попуне слободних места.

У слуцају проблема са пријавом, јавити се Информативном центру Фондације Темпус путем имејла info@tempus.ac.rs или телефона 011 3342 430, опција 1