Вест

Kурс „Вештине управљања каријером”

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду овог лета организује још један курс „Вештине управљања каријером”! Главни циљ курса јесте пружање подршке студентима у успешном управљању својом каријером и активном укључивању у тржиште рада.

Овај курс је идеална прилика да:
•    научите да користите различите изворе информација о савременом тржишту рада;
•    истражите и препознате своја интересовања, потребе, знања, вештине и способности, као и да их повежете са захтевима савременог тржишта рада;
•    размислите о својим каријерним циљевима и креирате каријерни план;
•    примените различите методе и стратегије тражења посла;
•    саставите квалитетну пријаву за посао - радну биографију и мотивационо писмо;
•    и научите како да се успешно представите послодавцу на разговору за посао или праксу.

Курс ће у целости бити одржан на Moodle платформи, од 7. јуна до 11. јула. У периоду од 5 недеља, полазници курса ће имати приступ снимљеним предавањима, задацима и бројним материјалима који ће ангажовати и унапредити њихове вештине управљања каријером.

Уколико се приближавате крају својих студија или желите да сазнате нешто више о свету рада, пријавите се за учешће у курсу „Вештине управљања каријером” попуњавањем кратког регистрационог формулара на страници: https://forms.gle/2HroLisB83hNErGm9  
Осим основних података (име и презиме, мејл адреса, факултет...), неопходно је да пошаљете и свој тренутни CV на чијем усавршавању ћете радити током курса.


* Рок за слање пријаве је 7. јун 2021. године у 9 сати.

 

alt text