Вест

Стекни знање за будуће звање! Пријави се за Chipsy Agro Akademiju 20/21

Трећу годину заредом, компанија Marbo Product организује бесплатан програм предавања са жељом да допринесе развоју нове генерације младих стручњака. Програм је намењен студентима завршних година Пољопривредног факултета Универзитета у Београду.

Полазници ће имати прилику да слушају предавања експерата из компаније Marbo Product, да добију диплому Chipsy Agro Akademije, а најбољи кандидати биће у прилици да стекну и практична знања у водећој регионалној компанији у категорији сланих грицкалица. Chipsy Agro Akademija ће се ове године први пут одржати онлајн, а пријаве се врше путем е-маил адресе  agrochipsy@agrif.bg.ac.rs  

Програм ће бити конципиран тако да после теоријских онлајн предавања, експерти из компаније Marbo Product презентују и конкретан задатак за студенте. Решавањем задатка, студенти добијају прилику да уђу у финални избор и кандидују се за учешће у практичном делу. Најбоља решења бира стручни жири који чине представници компаније Marbo Product и представници Пољопривредног факултета Универзитета у Београду. Студенти који на најбољи начин реше задатак затим имају прилику да учествују у практичном делу пројекта, који ће се обавити у фабрици и засадима кромпира компаније Marbo Product.

За више информација и новости, пратите нас сајт, друштвене мреже, као и www.chipsy.rs.

 

alt text