Вест

Пријаве за #GISContest су отворене

Тимови своје учешће могу да пријаве преко линка, кликом на опцију REGISTER: http://www.giscontest.com/en/

На #GISContest-у студенти ће имати прилику да се такмиче из четири категорије, а то су:

  • Мапирање
  • Развој софтвера
  • Анализа података
  • Истраживачки рад

За једну групу (од 1-4 учесника), пријављује се само једна особа - Тим лидер, остале чланове екипе и ментора/инструктора (1 или 2) уписујете у ПОЉЕ ПРИМЕДБЕ (Remarks field).

Учешће на такмичењу је БЕСПЛАТНО, а сви радови су базирани на развоју и коришћењу софтвера компаније SuperMap Software Co., Ltd.

ТЕМУ рада бирате самостално.

Лиценце и софтвере неопходне за израду радова можете пронаћи на сајту:  https://www.supermap.com/en-us/html/down.html! Након пријаве ћете добити детаљније инструкције о коришћењу и употреби софтвера.

У наредним данима биће организована серија онлина тренинга и консултација, а током свих дана трајања такмичења имаћете подршку компаније и координатора.

На такмичење се могу пријавити средњошколци и студенти СВИХ НИВОА СТУДИЈА наука где се ГИС примењује (геодезија, геоинформатика, пољопривреда, заштита животне средине, шумарство, урбано планирање, геологија, георгафија,...).

Пријављивањем GIS Contest остварујете могућност да освојите бројне награде, да се запослите и радите стручну праксу у овој компанији, а једна од могућности је и посета компанији у Пекингу.

Такмичење траје до августа 2020. године.

За сва додатна питања, можете се јавити на мејл: Skye LEI, развојни менаџер компаније  leijiaqi@supermap.com  или  Сузана Шормаз, suzanasormaz.ss@gmail.com.

Новости везане за ГИС такмичење,можете пратити на страницама:

Инстаграм: : https://www.instagram.com/geodezijaigeomatikaftn/?igshid=wpkamlp5260y

Фeјсбук: https://www.facebook.com/geodezijaigeomatikaftn/

 

alt text