Вест

SIROGOJNO COMPANY doo - позив за обављање студентске праксе

ПОЉОПРИВРЕДНИ ФАКУЛТЕТ Универзитета у Београду и  SIROGOJNO COMPANY doo из Сирогојна објављују

П О З И В

За обављање студентске праксе

На основу Протокола о реализацији студентске праксе потписаног између Пољопривредног факултета Универзитета у Београду и SIROGOJNO COMPANY doo из Сирогојна позивамо студенте завршне године студија заинтересоване за обављање студентске  праксе у овој  компанији да се пријаве на позив. 


Студентска пракса обухвата процесе производње, откупа, класирања, замрзавања, паковања и прераде  јагодастог и коштичавог воћа на терену и у прерадним капацитетима ове компаније у Сирогојну, у Кривој Реци (Калдрма) и у Пожеги (Рупељево). 

Могућност обављања радне праксе имају студенти завршне године студија и мастер студија следећих Одсека:
-    Воћарство и виноградарство,
-    Фитомедицина и 
-    Технологија конзервисања и врења.

Радна пракса ће се обављати у 3 термина: 
-    17.06. – 29.06. 2019. године, 
-    01.07. -- 13.07. 2019. године и
-    15. 07. -  27.07. 2019. године 

Радна пракса ће бити углавном у другој смени због природе посла: берба, класирање, замрзавање.

SIROGOJNO COMPANY doo обезбеђује смештај у месту где се радна пракса обавља као и менторство од стране стручњака компаније и професора Факултета као и мању новчану надокнаду.  Факултет обезбеђује координацију и одвијање процеса.

По завршетку радне праксе студент добија потврду о обављеној радној пракси у Компанији као и евалуацију рада и ангажовања у оквиру праксе што може представљати веома значајну препоруку за будуће запослење.

Заинтересовани студенти  могу да се пријаве проф. Михаилу Николићу, Катедра за воћарство, на мејл : mihailon@agrif.bg.ac.rs.   Контакт телефон је 063 8019923. 

За додатна питања у вези праксе контакт особа у Компанији је Ивана Илић  011 825 015, а више информација о фирми можете добити путем линка www.sirogojno-company.com. 

Драги студенти, нудимо вам могућност да стекнете практично искуство у модерном радном окружењу, да своје теоријско знање примените у пракси и добијете препоруку за будуће запослење. 

Видимо се!