Вест

LUKOWA Académie – позив за студенте Пољопривредног факултета

LUKOWA Académie је заједнички програм Факулета организационих наука и швајцарске компаније LUKOWA која преко 35 година успешно послује на светском тржишту у области индустрије хране. Овај програм је посебно направљен за студенте завршних година основних и мастер студија на ФОН-у, Економском и Пољопривредном факултету.

Основни циљ је да студенти, кроз серију практичних радионица, унапреде постојећа знања и вештине и примене их за решавање пословне студије случаја LUKOWA Business Case Challenge. Цео програм ће и ове године бити организован на енглеском језику.

По завршетку академије студенти добијају сертификат, а најуспешнији учесници академије могућност за праксу или запослење у LUKOWI, што представља јединствену прилику да студенти стекну пословно искуство у швајцарској компанији која послује на светском тржишту.

Након успешне прве године LUKOWA Académie, LUKOWA је регрутовала завидан број студената који су данас поносни представници компаније и саме академије. Нешто више о томе шта им је академија донела, као и то како је радити у швајцарској компанији, током студија или по самом завршетку, можете чути на догађају упознавања са програмом који наш тим организује на Пољопривредном факултету.

Позивамо вас да нам се 14. маја од 11 часова придружите на Инфо дану у Свечаној сали Пољопривредног факултета и упознате се са LUKOWA Académie тимом, водећим људима из компаније, као и студентима амбасадорима који су сертификовани полазници прве генерације академије.

За више информација о програму и прошлогодишњем искуству са академије, можете посетите нашу веб страницу http://lukowa.com/academie/ и погледaти гaлерију сликa.

 

alt text alt text alt text