Вест

Дани подршке бруцошима на Пољопривредном факултету, четвртак 01.11.2018.године

Драги бруцоши,

 

ОРГАНИЗУЈЕМО РАДИОНИЦЕ БАШ НА ВАШЕМ ФАКУЛТЕТУ – ПОЉОПРИВРЕДНОМ ФАКУЛТЕТУ у четвртак 01.11.2018.године у канцеларији за међународну сарадњу бр.14 на V спрату нове зграде, поред студентске читаонице.

ВИДИТЕ РАСПОРЕД РАДИОНИЦА И ПРИЈАВИТЕ СЕ ПРЕКО ЛИНКА

https://goo.gl/forms/c6LJgsSmjSMP6biX2

 

Распоред радионица:

9:00 – 11:30 Учи лако - сазнај како - на радионици биће речи о различитим стиловима учења, методама и техникама које су значајне за лакше и брже учење и памћење, мотивацији и организацији процеса учења.

12:00 – 14:30 Планирање и организација времена - радионица ће вам помоћи да боље планирате своје време, служите се различитим техникама организације и издвојите приоритете, како бисте искористили свој максимум током студија.

15:00 – 17:00 Борба са страхом, тремом и стресом – радионца која вам може помоћи да развијете здраве начине суочавања са стресним ситуацијама.

Знамо да прилагођавање новој средини, друштву, градиву и организацији на факултету може бити тешко. Зато је ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ КАРИЈЕРЕ И САВЕТОВАЊЕ СТУДЕНАТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ту за вас!

Како бисте се што боље снашли потребно је, пре свега информисање, рад на себи и снабдевање ресурсима за подршку. Саветници Центра помоћи ће вам да прибавите потребне информације, добијете корисне савете, усавршавате се кроз различите едукативне програме и превазиђете проблеме током студирања, а и касније, приликом потраге за првим радним искуством.

 

Током програма “ДАНИ ПОДРШКЕ БРУЦОШИМА” можете се пријавити за радионице о ефикасном учењу, планирању времена и постављању приоритета, управљању тремом пред испит, јавни наступ и у другим стресним ситуацијама. Радионице ће бити одржане на различитим факултетима - пратите вести на евенту и нашој фацебоок страници https://www.facebook.com/CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu/

Такође, увек можете заказати индивидуално саветовање преко формулара на нашем сајту http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje и у поверљивој атмосфери разговарати са једним од саветника из Центра.

 

ОРГАНИЗУЈЕМО РАДИОНИЦЕ БАШ НА ВАШЕМ ФАКУЛТЕТУ – ПОЉОПРИВРЕДНОМ ФАКУЛТЕТУ. ВИДИТЕ РАСПОРЕД РАДИОНИЦА И ПРИЈАВИТЕ СЕ ПРЕКО ЛИНКА

https://goo.gl/forms/c6LJgsSmjSMP6biX2

 

О радионицама:

УЧИ ЛАКО - САЗНАЈ КАКО - на радионици ће бити речи о различитим стиловима учења, методама и техникама које су значајне за лакше и брже учење и памћење, мотивацији и организацији процеса учења.

ПЛАНИРАЊЕ И ОРГАНИЗАЦИЈА ВРЕМЕНА - радионица вам може помоћи да боље планирате своје време, служите се различитим техникама организације и издвојите приоритете, како бисте искористили свој максимум током студија.

БОРБА СА СТРАХОМ, ТРЕМОМ И СТРЕСОМ - радионца која вам може помоћи да развијете здраве начине суочавања са стресним ситуацијама.

Препорука је да направите кориснички налог на нашем сајту http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ како бисте увек били у току и све информације о актуелним дешавањима, радионицама, конкурсима за студенте добијали на емаил.

Видимо се! :)

Linkovi:

https://www.facebook.com/CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu/

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/zakazite-savetovanje?fbclid=IwAR0kx14pdt1btKn-7mNurNf-Kml29PnlSRpulnaCK3lVCdpC1Dg_D6lYq60

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.razvojkarijere.bg.ac.rs%2F%3Ffbclid%3DIwAR0TJ8T4iYnUTEPGySiQHMeA4_nPYQPI0OY125nIIvGHsC9JA8DSd_cdr7U&h=AT1tNMO8c9wL-6q4WK23SD2Li4DpgK7n4RJNfTjsaoAG9axDaxzQ3lFd3mISGSObdA5eGV5eWcYU0Q1MxpW2pgpG6GjMkGAqziU2jt9sRk11yE2tXSa53SyLCBDH3X7A

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/