Вест

КОНКУРС ВЛАДЕ МЕКСИКА ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СТРАНАЦА У 2019. ГОДИНИ

Овом приликом обавештавамо студенте да је у току КОНКУРС ВЛАДЕ МЕКСИКА ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СТРАНАЦА У 2019. ГОДИНИ објављен у одељку „Стипендије и курсеви академске сарадње“ секције „Акције и програми“ на јединственом Владином порталу на следећој адреси:

http://www.gob.mx/amexcid/acciones-y-programas/becas-para-extranjeros-29785.

У вези са тим, напомиње се да све пријаве српских држављања морају бити обављене електронски, путем Система за управљање академском сарадњом (SIGCA) (https://sigca.sre.gob.mx/login). Због тога је неопходно да кандидати приложе документацију по упутствима система и у складу са наведеним у Конкурсу за 2019. годину. Систем SIGCA ће бити отворен до 28. СЕПТЕМБРА 2018. ГОДИНЕ, како би заинтересовани могли да пошаљу своје пријаве. Резултати ће бити обајвљени од 5. ДЕЦЕМБРА 2018. ГОДИНЕ.

Стипендије се нуде само у областима и за институције које су изричито наведене у Конкурсу за 2019. годину. Треба истаћи да електорнске пријаве које не испуњавају све потребне услове из конкурса неће бити укључене у процес селекције. За 2019. годину, У ОКВИРУ БИЛАТЕРАЛНОГ ПЛАНА СА СРБИЈОМ, НУДЕ СЕ 2 СТИПЕНДИЈЕ.

Контакт особа у Ректорату Универзитета у Београду, Сектора за медјународну сарадњу, је господја Љубица Димитријевић, stamlj@rect.bg.ac.rs, уколико имате додатна питања, која нису објашњена у оквиру наведених линкова.